Márton és lányai pálinka
Nocino Likőr Karácsonyra – Pálinka minden alkalomra
Az olasz italok mindig izgalmasak, sőt még a nevük is az. A Nocino nem más, mint zölddiólikőr, de az olaszok ebből is egy kis mítoszt építettek. A pálinka azonban pálinka és ha nincs mítosz körülötte, akkor is nagyon finom és mint kiderült mi magyarok is tudunk Nocinot készíteni, olyat, amit talán az olaszok is megirigyelnének tőlünk.
A pálinka főzés mérnöki művészete – Márton és Lányai Pálinkák
Márton János villamosmérnök, de ez nem akadályozta meg abban, hogy egész életében pálinkafőzéssel kísérletezzen. 1991-ben kezdett hivatalosan pálinkával foglalkozni, de a korábbi évtizedekben már szerzett némi otthoni szakértelmet. Ugyan autodidakta, de aki megkóstolja mesterműveit egy élet kísérleteinek tapasztalatát és művészi szintre fejlesztett szakértelmét érzi pálinkáiban.
Iris Gin – Új magyar gin a Máton és Lányaitól
A világ felfedezte a Gint! És nem csak afféle tartalomnélküli divatként. A Gin valóban kilóg a tömény italok világából. Nem hordó, nem az érlelés, hanem a különleges fűszerezés adja meg igazi személyes varázsát. A Márton és Lányai, hagyományihoz hűen egy nagyon szerethető és különleges Gint alkotott nekünk.
Húsvéti Akció - Húsvéti körkép – Milyen bort ajánlanak a Húsvéti ételekhez a borászok?
Húsvéti körkép – Milyen bort ajánlanak a Húsvéti ételekhez: Márton és Lányai, Sauska, Pátzay, Tiffán, Vesztergombi, Vylyan, Kvaszinger, Egly, Gróf Buttler, Serpens - AKCIÓBAN
A Húsvét, ugyan vallási ünnep, de ahogy neve is sugallja egyúttal egy hatalmas gasztronómiai fieszta, vagy egyszerűbben egy hatalmas véget nem érő eszem-iszom. A népi szokások csütörtöktől keddig minden napra megmutatják nekünk, hogy milyen ételeket szokás fogyasztani és minden napra jutnak finomságok bőséggel. MI is összeállítottunk egy bor és pálinka sort a Húsvéti napokra, amelyeket az ilyenkor szokásos ételekhez érdemes fogyasztani. Ehhez borászokkal beszélgettünk, hogy ők milyen ételhez javasolják boraikat. Alább közel egy tucat bort és ételt találtok, amikhez a borászatok akciókat is párosítottak, hogy ezzel járuljanak hozzá a húsvéti dínom-dánomhoz. Ez egészíti ki a már meglévő húsvéti olasz borcsomagunkat, a La Pasqua-t.