A borókabogyót, a zsálya leveleket és a citromhéjat hosszú időn át vízben és alkoholban oldják, ezt követően kettős desztillációra kerül sor, amely megtisztítja a folyadékot a lehetséges nemkívánatos ízektől, és finom, tiszta illatú elegáns párlathoz vezet. Ennek a ginnek a végső érzékszervi tulajdonságai szorosan összefüggenek alkotóelemeivel, minősége és összetettsége nemcsak a felhasznált növények összetételétől függ, hanem attól is, hogy milyen körülmények között nyerik ki az aromás vegyületeket. Színtelen és kristálytiszta megjelenés, illata intenzív boróka, melyet citromhéj jegyek követik, és zsálya aláfestéssel zárul. Íze sima és kiegyensúlyozott, finoman felmelegíti a szájat, anélkül, hogy agresszív lenne, és kellemes illatú élményt hagy a szájban.
Felszolgálási hőmérséklet 8-10 ° C.
Önmagában is frissítő élvezetet okoz, valamint koktélokban és hosszú italokban is kivételes élményt biztosít.
Eredményei:
Silver Medal – BSA Bartender Spirits Awards – USA (2019)
81.7 points – Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles – BE (2018)
Bronze Medal – International Wine & Spirit Competition – UK (2018)
84 points – ISW Meiningers International Spirits Award – DE (2018)
Bronze Medal – International Wine & Spirit Competition – UK (2017)