Weboldalunk is használ Cookie-t a minőségi kiszolgálás érdekében! 
Jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Itt a hideg idő – Forralt borozzunk!

Itt a hideg idő – Forralt borozzunk!

Amikor beköszönt a hideg, nincs is jobb, mint egy pohár gőzölgő forralt borral átmelegedni. Az illatos fűszerek, a meleg ital és a téli hangulat egyszerűen tökéletes kombináció. Most pedig van egy szuper ötletünk a forralt borod elkészítéséhez!

Caldirola borok – A tökéletes alap forralt borhoz

Az olasz Caldirola fehér- és vörösborok könnyedek, letisztultak, és pont ideálisak a forralt bor készítéséhez. Ráadásul most 50% kedvezménnyel kínáljuk őket, így nemcsak finomat, hanem kedvező áron készítheted el a téli kedvencedet.

Fehérbor: Friss ízvilágával remekül harmonizál a narancs és a fűszerek, például a fahéj és a szegfűszeg ízeivel.

Vörösbor: Gyümölcsös jegyei kiemelik a klasszikus forralt bor aromáit, mint a csillagánizs, fahéj vagy a méz.

Hogyan készítsd el a tökéletes forralt bort?

Melegítsd fel a bort lassú tűzön (de ne forrald, hogy megmaradjanak az aromák).

Adj hozzá fűszereket: szegfűszeget, fahéjat, csillagánizst és narancshéjat.

Ízlés szerint édesítsd cukorral vagy mézzel.

Hagyd összeérni az ízeket 10-15 percig, majd szűrd le és tálald.

Készítsd el a saját forralt borodat Caldirola borokkal, és élvezd a tél meghitt pillanatait egy pohár melengető ital mellett.

Most 50% kedvezménnyel szerezheted be a Caldirola borokat webshopunkban! Ne maradj le!