Weboldalunk is használ Cookie-t a minőségi kiszolgálás érdekében! Jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Finom, elegáns, fűszeres ugyanakkor rendkívül komplex termék. Szájban édeskés nyitását fekete csokis jegyek követik, amelyet a tanninos fanyarság tesz végtelenné. A MATIAS-pincészet Cabernet Franc-törkölyéből készült. A törköly préselt, száraz szőlőt jelent, az ebből készült pálinkát nevezik törköly pálinkának. Az erjesztő tartályból azonnal főzik, kissé kéznedvesen rajta hagyva a vörösbort, így lesz alkoholtartalma, illetve illatosabb lesz a destillátum. Finom, elegáns, fűszeres ugyanakkor rendkívül komplex termék. Szájban édeskés nyitását fekete csokis jegyek követik, amelyet a tanninos fanyarság tesz végtelenné. Önállóan fogyasztva kitűnő aperitif, étkezés után, fekete kávéval igazán harmonikus pálinka.
Díjak: 2016 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany, CHAMPION 2016 Magyarország Legjobb Vörös törköly Pálinkája 2016 Nemzeti Pálinkakiválóság 5* 2017 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany, Top Pálinkakiválóság 2018 Quintessence Pálinka és Párlatverseny Arany, CHAMPION